måndag 7 december 2015

151207, Guds rike kommer att segra

Idag tänkte jag att vi skulle titta på Jesu seger. Det är han som kommer att segra. Det kan vi läsa i bibeln. Och allt som står där hittills har gått i uppfyllelse. Så därför kan vi vara säkra på att också det här kommer att gå i uppfyllelse. Det ord som klart och tydligt visar på vad som kommer att hända det är Upp 19:20:

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Här har vi versen i bibeln som talar om segern. Det är Jesus och hans härsmakt och hans Ande som skall utföra den. Och Vi ser här att det talas om den Falske Profeten. Och det är Muhammed. Vi ser idag hur han har kommit fram och fräckt och med våld, försökt ta över världen. Men här ser vi slutat av hans bana.

Jesus och hans folk kommer att avslöja honom och hela hans lära. Och de kommer att kastas i sjön som brinner med svavel.

Och Vilddjuret det är all den ondska som fanns under Hitlers tid och under Världskrigen och under Socialismen och den Kallhamrade Kapitalismen som vi hade under 1900 talet.

Och här ser vi alltså att Hitler är en av dem som redan har hamnat i Sjön som brinner med Svavel.

Det är alltså där som Islam och Muhammeds lära kommer att hamna. Med samma form av total fördömelse som vi idag har för Nazismen. Dessa lögner som Muhammed kom med och som håller på att fördärva hela jorden idag. De kommer att för alltid bli fördömda, på samma sätt som det gjordes med Nazismen.

Det kan vara bra att tänka på det här när vi ser den förförelse som idag sprider sig över Jorden. När vi ser i vårt land hur många står upp och stryker Islam medhårs. De som sviker i dagens samhälle och böjer sig för Islam. De kommer en gång att betraktas på samma sätt som vi idag betraktar de som svek och blev Nazister under andra världskriget.

Det gäller alltså att stå fast i fördömelsen av Islam och all den luriga förförelsen som finns i dagens samhälle i samband med att Islam försöker ta över vår värld.

Låt oss idag proklamera Jesu seger och fortsätta vår bön till honom.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att stå upp för ditt rikes seger!! Hjälp oss att vara klarsynta i denna förföriska tid!! Fyll oss med din Ande så att vi är redo för din seger!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar